Kupovina po sistemu staro-za-novo

Već posedujete skuter ili motocikl, ali biste želeli da ga “unapredite” i obradujete sebe novim SYM dvotočkašem? Nikakav problem, sistem kupovine staro-za-novo rešava i taj problem.

Rešili ste da kupite svoj prvi skuter, a vaš izbor je pao na renomirani SYM brend? Ništa lakše, u prodajnom salonu, naši prodavci će vam pomoći da za sebe pronađete idealni model.

SYM TRIO MOTORS

Lakše do novog skutera

Međutim, šta se dešava kada već posedujete neki dvotočkaš (skuter ili motocikl) i želite da ga prodate pre nego što kupite novi SYM model, kako bi vam poslužio kao učešće (ako kupujete na kredit ili lizing) ili “vratio” jedan deo novca koji ste namenili za unapređenje prevoza?

I za to imamo rešenje, i to po već oprobanom sistemu staro-za-novo, gde kupcima omogućavamo da svoj “stari” skuter ili motocikl prodaju nama, a da im se za procenjenu vrednost istog, umanji ukupna suma prilikom kupovine novog SYM skutera.

SYM TRIO MOTORS

Neophodni kriterijumi

staro-za-novo-st200-cruisym300

Naravno, da bi sistem staro-za-novo funkcionisao, neophodno je da budu ispunjeni i važni kriterijumi, kako bi obe strane na kraju bile zadovoljne dogovorom:

  • da je skuter/motocikl star do četiri godine
  • da je skuter/motocikl kupljen u Srbiji
  • da je pređena kilometraža do 10.000 km (za skutere), 20.000 km (za motocikle), odnosno do 5.000 km (za dvotočkaše sa dvotaktnim motorom)
  • da postoji servisna istorija
  • da se menja za novo vozilo koje prodaje Trio Motors
  • da se, pre davanja procene, uradi obavezan kompletan pregled skutera/motocikla u Trio Servisu
staro-za-novo-st200-cruisym300

SYM TRIO MOTORS

Da svi budu zadovoljni

Nakon ispunjenih gorenavedenih kriterijuma, sledi dalji dogovor sa prodavcima, odabir željenog SYM modela i, na kraju, ako su obe strane zadovoljne postignutim dogovorom, kupovina novog SYM skutera koji će ponosnog vlasnika služiti dugi niz godina.