SYM TRIO MOTORS
SERVIS

SYM Trio Motors servis u potpunosti je posvećen svojim klijentima i uvek se trudi da im pruži maksimalan kvalitet usluge, uz vrhunsku posvećenost detaljima.

KVALITET, PRECIZNOST I POSVEĆENOST DETALJIMA

Bilo da je u pitanju samo pregled skutera, redovno održavanje ili vanredna intervencija, uvek se možete pouzdati u naše iskusne mehaničare koji će se potruditi da vaš skuter bude u top formi, praćen kvalitetnim originalnim SYM rezervnim delovima.

IMG_6520

SYM TRIO MOTORS servis

Čime se ponosimo – stručno znanje naših zaposlenih

IMG_6520
Ni najbolji alati, ni najkvalitetniji delovi ne vrede puno ukoliko ih ne prati vrhunsko tehničko znanje i iskustvo mehaničara – upravo ono čime mogu da se pohvale naši “majstori”. Nema tih SYM tajni u koje nismo pronikli, niti nemogućih misija kada je reč o održavanju i popravci SYM dvotočkaša.

SYM TRIO MOTORS servis

Tečnost koja život znači

IMG_6509
,,Srce” vašeg SYM skutera svakako je motor te je na vama da mu pružite najbolji mogući tretman u vidu redovnih zamena motornog ulja, fabrički propisane gradacije. Čak iako prelazite relativno mali broj kilometara tokom godine, obratite pažnju na preporučene vremenske intervale između zamena motornog ulja.
IMG_6509
IMG_6508

SYM TRIO MOTORS servis

Kvalitet bez kompromisa

IMG_6508
Da biste u potpunosti uživali u vožnji, kompletnu brigu o vašem dvotočkašu prepustite nama. Prilikom redovnog održavanja, ali i vanrednih intervencija, koristimo uvek originalne SYM rezervne delove visokog kvaliteta, kao i fabrički propisano motorno ulje koje obezbeđuje uzornu pouzdanost i dugotrajnost. Time vaš skuter ostaje ,,svež” i u formi, baš kao i prvog dana, bez obzira na svoje godine i pređene kilometre.

SYM TRIO MOTORS servis

SYM Trio Motors brzi servis

IMG_6517
Tempo života postao je takav da je vreme postalo izuzetno dragoceno, a svaki gubitak istog teško je nadoknaditi. Imajući to u vidu, SYM Trio Motors izlazi u susret svojim klijentima uslogom brzog servisa gde vi dobijate svoj skuter nazad u vhunskom stanju. U međuvremenu, imate priliku da se opustite u čekaonici ili u prodajnom salonu pogledate neki novi, eventualno vaš naredni SYM dvotočkaš.
IMG_6517
IMG_6510

SYM TRIO MOTORS servis

Servis kočnica

IMG_6510
Koliko god da je lepo voziti se brzo, najvažnije je, ipak, biti u mogućnosti da se što brže i bezbednije zaustavite. Zbog toga kočnice na vašem skuteru uvek moraju biti u top formi te je to segment kojeg naši mehaničari i najviše i najdetaljnije proveravaju. Vaša bezbednost nama je uvek na prvom mestu!

SYM TRIO MOTORS servis

Servis filtera vazduha

IMG_20220616_113559848
Kao što je za dobre sportske rezultate neophodno pravilno disanje, tako je i za optimalne performanse motora vašeg SYM skutera važno da može dobro da „diše“. Imajući to u vidu, filter vazduha, iako jedna od najjeftinijih komponenti, igra itekako veliku ulogu u dugotrajnosti i pouzdanosti vašeg dvotočkaša. Naši mehaničari zamenu vrše za svega minut-dva, a novi, originalni filter obezbeđuje da performanse agregata budu onakve kakve i očekujete.
IMG_20220616_113559848
servis akumulatora

SYM TRIO MOTORS servis

Servis akumulatora

servis akumulatora
Kako bi vaš skuter uvek bio spreman za avanture, veoma je važno i da je stanje akumulatora na visokom nivou. Duže stajanje, tokom zimske sezone ili duža pauza između dve vožnje zna da isprazni „bateriju“, i to, po pravilu, baš tada kada vam je skuter najpotrebniji. Zbog toga naši mehaničari u servisu pažnju posvećuju i stanju akumulatora, a ukoliko on više ne zadovoljava, tada ga i menjaju kako bi vaš SYM skuter uvek bio spreman za novu avanturu.

SYM TRIO MOTORS servis

SYM Trio Motors provera na isteku garancije

garancija
Dok je vaš skuter „pokriven“ garantnim rokom, verovatno spavate znatno mirnije, znajući da SYM Trio Motors brine o vašem dvotočkašu. No, mi smo tu da vam i neposredno pre kraja garantnog roka, besplatno proverimo stanje skutera te na vreme otkrijemo eventualne nepravilnosti i rešimo ih, kako vas one ne bi „sačekale“ nakon što vam istekne garantni period.
garancija

SYM TRIO MOTORS servis

Zakažite servis