Personalizacija skutera

Iako se proizvođači skutera i motocikala u poslednje vreme trude da svoje modele učine što atraktivnijim, te da ponude i niz fabričkih dodataka koji će ga izdvojiti iz mase, uvek je moguće dodatno personalizovati svoj dvotočkaš, ulepšati ga i učiniti ga zaista jedinstvenim

Atraktivno i jedinstveno

Čak i kada proizvođač ponudi bogatu paletu boja za određene modele, SYM Trio Motors klijentima pruža i mogućnost dodatne personalizacije skutera, pre, pa čak i nakon kupovine, u vidu grafičkih rešenja koja će vozilo učiniti atraktivnijim i jedinstvenijim.
sym_personalizacija (2)

SYM TRIO MOTORS

Biti drugačiji

sym_personalizacija (2)
Personalizacija (ili „kastomizacija“, kako je neki još zovu) sastoji se od primene grafičkih rešenja na samom skuteru koji će se najbolje uklopiti u dizajn datog modela. Neke od edicija napravljene su u limitiranim serijama i pripremljene za potencijalne kupce pre prodaje, dok kao uslugu nudimo i naknadnu personalizaciju skutera u vidu specijalnih folija koje se lepe na vozilo.

SYM TRIO MOTORS

Nekoliko opcija

sym_personalizacija (4)
U zavisnosti od složenosti dizajnerskog rešenja, kao i odabira tipa personalizacije – unapred pripremljenog rešenja koje nudi Trio Motors (tzv. template) ili potpune „custom“ ideje klijenta, formira se i cena u dogovoru sa SYM Trio Motors prodajnim timom, te kreće u realizaciju.
sym_personalizacija (4)

PERSONALIZUJTE SVOJ SYM SKUTER

PERSONALIZUJTE SVOJ SYM SKUTER

Učinite da se vaš skuter kvalitativno izdvoji iz mase
sličnih dvotočkaša na našim ulicama i putevima.

SYM TL508 brending

SYM TRIO MOTORS

Kvalitet i jedinstvenost

SYM TL508 brending

Na kraju, za šta god da se odlučite, jedno je sigurno – ne samo što ćete personalizacijom biti više nego zadovoljni, već ćete istovremeno učiniti i to da se vaš skuter kvalitativno izdvoji iz mase sličnih dvotočkaša na našim ulicama i putevima.