sym_s50_promo (6)

SYM Symphony S 50 – pristupačan i kvalitetan skuter koji rešava prevozne probleme

Pod sloganom: „lako rešenje za gradske probleme“, prodavac i serviser SYM motocikala – kompanija TRIO Motors iz Novog Sada, za ovu moto-sezonu je pripremila izuzetno primamljivu ponudu za kupovinu atraktivnog dvotočkaša SYM.


Model Symphony S 50 bi fizičkim licima, a naročito firmama koje se bave brzom gradskom dostavom, trebalo da reši sve probleme vezane za početno ulaganje, prevoz, ali i da donese značajnu uštedu. Naime, cena ovog skutera je sasvim prihvatljivih 2.100 evra, a, s obzirom na zapreminu motora od 49,46 kubnih centimetara i maksimalnu brzinu od 45 km/h, mogu ga voziti svi koji poseduju tzv. PSP dozvolu ili dozvolu „B“ kategorije.

Imajući u vidu da značajan udeo u strukturi vlasništva proizvođača Sanyang Motor Co. Ltd (SYM) ima južnokorejski Hyundai, pouzdanost i kvalitet su apsolutno neprikosnoveni, a cenovno je osetno ispod konkurentskih proizvoda. Nižu cenu, skoro zanemarljivo, imaju samo, po kvalitetu diskutabilni kineski pandani, nedovoljno afirmisanih proizvođača.

sym_s50_promo (1)


Ovaj skuter se može platiti na više načina: jednokratno – 2.100 evra u dinarskoj protivvrednosti sa PDV-om, ali je još primamljivija kupovina na rate – uz tzv. „SYM finansiranje“, može se preuzeti ako se u startu uplati svega 38 evra! Pomenuti iznos je zapravo mesečna rata, otplaćuje se 71 rata, a, ako kupcu to odgovara, moguća je i prevremena otplata. U slučaju kredita sa učešćem od 630 evra, rata tokom perioda od 71 mesec, iznosi svega 25 evra.

Osim ekonomične vožnje, gde prosečna potrošnja iznosi samo 2,6 litra benzina na 100 km, ovaj skuter odlikuje i vrlo ekonomično održavanje – verzija Symphony S 50 (ali i ona s motorom od 125 cm3) ima savršeno tehničko rešenje za redovno održavanje. Naime, umesto filtera za motorno ulje, opremljen je sitom, pa je prosečna cena redovnog održavanja u ovlašćenom servisu tek oko 4.000 dinara s PDV-om, s tim da se prvi servis obavlja nakon 300, a svaki naredni nakon 3.000 pređenih kilometara.


Kupac posebno može naručiti nosač za kofer, vizir ili neki drugi deo dodatne opreme kojim će svoj skuter učiniti jedinstvenim. Symphony S 50 pokreće jednocilindarski četvorotaktni motor među najsnažnijima u ovoj klasi – raspolaže sa 3,53 KS, uz maksimalni obrtni moment od 3,5 Nm, ima vazdušno hlađenje, CVT menjač i rezervoar od 5,4 litre. Od naročitog značaja je i to da SYM Symphony S 50, mase 109 kg, ima točkove od 16 inča u odnosu na konkurentske modele, što, uz disk kočnice na oba točka, obećava udobniju i bezbedniju vožnju, kao i odličnu upravljivost.

Još jedna prednost je što je trenutno, za razliku od većine ostalih prevoznih sredstava na našem tržištu, isporuka odmah po uplati. Iz TRIO Motorsa poručuju da su obezbedili dovoljnu količinu i da nema čekanja. Dodatne, detaljnije informacije o ovom skuteru se mogu pronaći na sajtu www.sym-triomotors.rs.


SYM Symhony S 50 se može pogledati u SYM salonu kompanije TRIO Motors, koji se nalazi u Novom Sadu, u Futoškoj ulici 102. Takođe, u test-floti se nalazi i jedan registrovani skuter S 50, što svakako može potencijalnim kupcima pomoći prilikom donošenja odluke.