SYM-39

Vodeća pozicija za SYM i u 2021. godini

Godina 2021. započela je odličnom vešću iz SYM-a…

Dobra vest se odnosi na uvođenje Euro 5 verzija, i to kod nekoliko modela – Maxsym 400, Cruisym α 300, Symphony ST 200 ABS, Jet 14 125 and  Symphony 50.

Symphony ST 200, Cruisym α 300 ( sada sa potpuno digitalnim instrumentima i kontrolom proklizavanja) i Symphony 50 Euro 5, opremljeni savremenim elektronskim sistemima ubrizgavanja, već su dostupni na tržištu.

Posebnu pažnju zavređuju procesi uvođenja novih tehnologija i sve napredniji proces digitalizacije. Među tehnologijama ne možemo, a da se ne usredsredimo na gore pomenutu kontrolu proklizavanja, koja vožnju čini sigurnijom, sprečava gubitak kontrole u nepovoljnim vremenskim uslovima, neravnim ili klizavim površinama puta, poput pešačkih prelaza ili tramvajskih šina.

sym_maxsym_400_03

Zanimljiv i moderan je i novi sistem pokretanja motora bez upotrebe standardnog ključa. Na potpuno jednostavan način, elektronski ključ obezbeđuje novo iskustvo tokom vožnje.

Među inovacijama treba spomenuti i starter „nultog otpora“, koji pomaže motoru da se tiho i neprimetno pokreće dok koristi generator, a ne tradicionalni starter. Zatim stop svetla, koja automatski zatrepere kada vozač izvrši naglo kočenje; novi LED optički film na zadnjem svetlu; anti-lift sistem dizajniran da značajno poveća stabilnost i udobnost tokom vožnje; sistem parkirne kočnice 2-u-1 zahvaljujući kojem je moguće aktivirati parkirnu kočnicu jednostavnim otvaranjem bočne „nogare“.

sym_cruisym_300_02

I to nije sve. SYM, osim pogleda u budućnost putem novih tehnologija, radi i na novom dizajnu. Nova LCD instrument tabla je primer futurističkog izgleda koji modelima daje još moderniju, hi-tech liniju.

Ovim transformacijama, SYM je započeo novu godinu na potpuno drugačiji i inovativan način, ali to je tek početak. Uskoro ćemo vam predstaviti i druge inovacije kojima će SYM ojačati poziciju na tržištu i suočiti se sa komercijalnim izazovima ove godine!