symphony_fleet_1920

Rentiranje skutera tokom leta

Niz anketa sprovedenih među muškarcima srednjih godina, koje je sprovela „motorašica“ Ryuta Kawashima, dokazao je da je svakodnevna upotreba motocikla, čak i za kratka putovanja, omogućava telu da ostane u formi, a mozgu da „radi gimnastiku“.

Posebno leti, motocikl je zaista udoban i brz način da se uhvatite u koštac sa bilo kakvim putovanjem, a da pritom izbegnete gužvu u saobraćaju. Zbog toga je vožnja skuterom postala idealan način za slobodno kretanje i uživanje u toplim danima.

SYM-triomotors-oprema

Korišćenje skutera tokom leta

Iako je skuter odlično prevozno sredstvo po gradu i u urbanim sredinama, garantuje odlične performanse i na otvorenim putevima i na autoputu. Posebno u letnjoj sezoni, motocikl je idealna alternativa automobilu, kako za kratka putovanja, poput vikenda ili nekih izleta, tako i za istražvanje mesta koja su dostupna samo dvotočkašima.

Ako mislite da sve ovo ne možete doživeti jer ne posedujete motocikl, imamo pravo rešenje za vas.

Iznajmite skuter leti

Ako planirate da odete negde za vikend, odluka o iznajmljivanju skutera je idealno rešenje iz više razloga. Već neko vreme, akcenat rentiranja nije više isključivo na automobilima. Mnogi brendovi vam omogućavaju da proživite ovo iskustvo i da provedete svoj odmor bezbedno i bezbrižno uživate u obilasku željenih destinacija.

SYM-triomotors-cenovnik

Kratkoročno rentiranje skutera

Ovo rešenje za rentiranje idealno je za one kojima je potreban motocikl na određeno vreme.

Postupak iznajmljivanja je skoro isti kao i za automobile. Potrebno je da imate vozačku dozvolu za odabranu vrstu motocikla i da rezervišete vozilo koje želite direktno na web lokaciji kompanije ili lično i izvršite plaćanje. Ne zaboravite da će određen iznos uplate biti zamrznut kao garancija za iznajmljivanje. I nakon toga, počinje uživanje u vožnji.

Razlozi za iznajmljivanje skutera

Mnoštvo je razloga za iznajmljivanje skutera – od uživanja u vožnji do brzog prolaska kroz gradsku gužvu.  Razlozima možemo dodati i vožnji dvotočkaša iz snova, a da ne morate da ga kupite.

SYM-triomotors-kontakt

Razmatranja

Važno je zapamtiti, prilikom preuzimanja iznajmljenog skutera, prekontrolišite da nema ogrebotina ili nedostataka na karoseriji. U slučaju ako ih ima, prijavite ih odmah, kako biste izbegli, prilikom povratka, da platite štetu koju niste napravili.

U slučaju da želite da putujete na dalje destinacije, važno je osigurati da je kilometraža neograničena, jer mnoge kompanije imaju maksimalo dozvoljenu kilometražu, nakon čega se plaćaju penali za svaki dodatni kilometar.

Što se tiče goriva, u većini slučajeva, skuter se mora vratiti sa punim rezervoarom, kao što je prvobitno bio isporučen, iako postoje slučajevi da neke rentirajuće kuće iznajme motocikl sa praznim rezervoarom nudeći mu sipanje punog kod jednog od njihovih partnerskih distributera.