sym-19

300 ccm: točkovi velikog ili malog prečnika?

Mnoštvo inovacija za 2021. godinu je uvedeno od strane SYM-a, od Maxsym 400 preko Jet X do novog Symphony ST-a. U naletu novopridošlih proizvoda, modeli od 300 ccm su među najnovijim – novi Cruisym α 300, kao i HD 300 koji je takođe stigao na tržište u novoj Euro 5 veziji.Dva skutera istog „srca“, ali drugačijeg koncepta i načina korišćenja. Za koji biste se opredelili? Ukoliko ste i dalje neodlučni, daćemo vam još nekoliko primera da biste bolje razumeli da li ste na strani skutera sa točkovima velikog prečnika ili onog sa točkovima malog prečnika.

HD 300 sa prednjim i zadnjim točkom od 16 inča savršen je za one koji traže maksimalnu agilnost u vožnji, a upravo to mu omogućava da savlada sve nepravilnosti na putu u vidu rupa i ispupčenja. Cruisym α 300, sa druge strane, predstavlja izbor onih koji ne žele da se odreknu komfora i udobnosti koje pruža široko sedište.Prednosti ova dva skutera tu ne prestaju. Kofer u standardnoj boji predstavlja još jednu karakteristiku novog HD300, kao i dodatak za povećanje prostora za kacigu, jaknu i sve vaše stvari, koji olakšava svakodnevne vožnje po gradu.

Zajedničke karakteristike ova dva modela su prednja i zadnja LED svetla koja omogućavaju bolju vidljivost tokom vožnje i poseduju elektronsku kontrolu proklizavanja u cilju maksimalne sigurnosti. Praktičan sistem brzog punjenja za elektronske uređaje, prisutan je na oba modela, kao i mnoge druge funkcije koje imaju za cilj poboljšanje ukupnog iskustva tokom vožnje.

U slučaju da ni sada ne možete da se opredelite za jedan od ova dva modela, dobrodošli ste u jedan od prodajnih salona SYM-a kako biste se oslobodili svake sumnje. Čekamo vas!